Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Polírozók

Rendezés:
Nézet:
Raktáron
Polírozó paszta természetes karnauba viasszal. Intenzív fényességet biztosít és védi a festéket az UV sugaraktól, a portól és a szennyeződésektől. Visszaadja a festék eredeti színmélységét. Akár 15 autómosást is kibír.
1.668 Ft
Raktáron

Viszonteladóinknak 12 db vagy annál több vásárlása esetén kedvezményt biztosítunk, melyet a kosárban automatikusan levonunk.

A Blue Diamond wax 100% tisztaságú carnaubat tartalmaz. Védőréteget képez a fényezésen, véd az UV sugárzástól, felújítja a fényezést, és hosszantartó védelmet biztosít minden fényezett felületen.

2.038 Ft
Raktáron
Hosszan tartó TurtleWax fényt biztosít. Könnyen felvihető és eltávolítható. A világ legnépszerűbb autópolírja. A legendás védőanyag amely hosszantartó TurtleWax fényt biztosít. Könnyen felvihető és eltávolítható. A világ legkedveltebb márkaneve.
1.950 Ft
Raktáron
Lökhárító és műanyag elemek ápolására, illetve színfrissítésére szolgáló gél.
2.090 Ft
Raktáron
Megoldás egy lépésben a színfelújításhoz és ragyogáshoz.
2.700 Ft
Raktáron
A legnépszerűbb, nagy hatású, karosszéria fényező folyadék. A legfinomabb fényezőanyagokat egyesíti a gyors regenerációt biztosító polimerrel. Hatásos védelmet biztosít az autó karosszériájának, minden felületen alkalmazható, beleértve a metálfényezést is.
1.880 Ft
Raktáron
Kifejezetten metálfényezés ápolásához kifejlesztett polír. Regenerálja a metálfényezés lakkrétegét. Eltűnteti, tompítja a karcolásokat, tartósan magas fényt biztosít, védi a fényezést a nap káros sugaraitól, sótól és savas esőktől.
2.330 Ft