Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Caramba - EDI KÜLÖNLEGES ROZSDAOLDÓ 500ml

Ár:
6.240 Ft + ÁFA ( 7.925 Ft )
Gyártó cikkszám: 6610050

CARAMBA EDI KÜLÖNLEGES ROZSDAOLDÓ

Különleges rozsdaoldó befecskendező fúvókához

Alkalmazási terület: A négyszeres hatással rendelkező CARAMBA EDI Különleges rozsdaoldó gyorsan és hatékonyan megszünteti a motorok (dízelmotorok) befecskendező fúvókáinak (injektor) korrózió okozta beszorulását. Hatékonyan eltávolítja a szennyező kérget, olajmaradékot, elgyantásodott részeket és hasonlókat.

Leírás és tulajdonságok: • A hatóanyag különleges összetételének köszönhetően -30 °C-ot meghaladó hidegsokk-hatást vált ki. • Az erős lehűlés következtében az injektor tömítőgyűrűjén mikroszkópos méretű repedések keletkeznek, a hatóanyag ezeken keresztül gyorsabban és mélyebben behatol az elrozsdásodott részek belsejébe. • A különleges adalékanyagok gondoskodnak arról, hogy a CARAMBA EDI különleges rozsdaoldó eljut a korrodált részekhez és a korábban behatolt nedvességhez, és megszünteti a rozsdarétegek közötti kapcsolatot. • A csúszásaktív PTFE-részecskék gondoskodnak a megfelelő csúszóképességről és megkönnyítik az injektorok kiszerelését. • A CARMBA EDI különleges rozsdaoldó sav- és szilikonmentes.

Alkalmazás: A CARMBA EDI különleges rozsdaoldót nagyobb mennyiségben és közvetlenül (szórócső segítségével) kell a motoron/injektoron lévő ülékre (tömítőgyűrű) szórni. Ezt követően kb. 30 – 45 percig hagyja hatni a rozsdaoldó szert. A leoldott szennyezést sűrített levegővel távolítsa el. Ezt a műveletet szükség esetén – 5 perces időközönkén

Menny.:db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az adott termékkel leggyakrabban vásárolt termékek.

Raktáron
1.046 Ft + ÁFA (1.328 Ft)
Raktáron
780 Ft + ÁFA (990 Ft)
Előrendelhető
1.133 Ft + ÁFA (1.439 Ft)
Raktáron
2.997 Ft + ÁFA (3.806 Ft)
Termék címkék: adagoló, injektor, befecskendező