Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítási információk

Fizetés és szállítás
 
Vételár, fizetési feltételek
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A mindenkori árváltozás jogát fenntartjuk! Amennyiben a feltüntetett ár változna, úgy arról kiszállítás előtt értesítjük!

A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:

- Készpénz/utánvét:
  • Szállításkor a megrendelt termék(ek) árát, és a szállítási/postaköltséget Ön a kiszállítónak/postásnak fizeti ki a termék átvételekor.
  • Személyes átvétel esetén telephelyünkön, készpénzben fizeti meg. Bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.
  • Előre utalással: az utaláshoz díjbekérőt küldünk, mely minden szükséges adatot tartalmaz.
- Magyarország területén a Magyar Posta Zrt. révén utánvétellel, a mindenkori postai árakon
- Szállításkor a megrendelt termék(ek) árát, és a szállítási/postaköltséget Ön a kiszállítónak/postásnak fizeti ki a termék átvételekor.
- Előre utalással: az utaláshoz díjbekérőt küldünk, mely minden szükséges adatot tartalmaz (az utánvét díja bruttó 150 Ft, ami a vevőt terheli).
 
Amennyiben elfogadja az általunk adott egyedi árajánlatot, és kosárba helyezi, majd megrendeli a kívánt terméket, úgy azt a továbbiakban megrendelésként kezeljük.

Szállítás
A megrendelt termékeket, Cégünk (Tel.: +36 30 640-8775) illetve, amennyiben azt választotta a Magyar Posta Zrt. kézbesíti Önnek. A raktáron lévő termékek szállítási határideje 2-3 munkanap. A munkanapokon 17 óráig leadott rendeléseket a következő 2.-3. munkanapon szállítjuk ki. Utánvétes, postai rendelésnél a rendelést követő következő munkanapon adjuk fel a csomagot, pénteken történő rendelésnél hétfőn adjuk fel a csomagot.

A szállítás díjai:
  • Személyes átvétel esetén nincs.
  • Nettó 25.000 (bruttó 31.750) forint alatt a mindenkori postai díjszabás.
  • Nettó 25.000 (bruttó 31.750) forint felett Magyarország területén ingyenes.

Személyes átvétel:
1104 Budapest Sörös utca 6.
Nyitvatartás:
Hétfő-Csütörtök: 8-16 , Péntek: 8-14 - Hétfőtől péntekig - telefonos időpont egyeztetés után. +36 30 640-8775
 
Amennyiben a kézbesítés idejére vonatkozó további megjegyzést, pontosítást szeretne kérni, a megrendelőlap megjegyzés rovatában ezt megteheti.

Fontos: Cégünk, mielőtt kézbesíti a terméket, előtte Önnel e-mailen vagy telefonon egyeztet a kiszállítás pontos időpontja miatt. A kézbesítés napközben H-P: 9:00-17:00 között történik.
 
Fizetési feltételek
 
Fizetés utánvéttel:
A megrendelt termék(ek) árát, és a postaköltséget Ön a postásnak fizeti ki a termék kiszállításakor.

Fizetés készpénzben a Cégünk futárának ,vagy személyes átvételkor:
A megrendelt termék(ek) árát, valamint a szállítás díját Ön, a csomag átvételekor Cégünk futárának vagy telephelyünkön fizeti meg.

Elállási jog
A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül.

Kézhezvételnek a postai átvételnél a csomag átvételének napját, házhoz szállítás esetén Cégünk futártól való átvétel napját értjük.

A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre.

A termékek vételárát csak a sértetlen állapotban a számla, vagy annak másolata ellenében 30 napon belül térítjük vissza.

Elállás esetén, ha az áru a nem rendeltetésszerű használatból eredően megsérül, Cégünk követelheti kárának megtérítését.

A sértetlen termék visszaküldésének költsége a Megrendelőt terheli. Az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni.

Ha a kiszállítás ingyenesen történt, a Megrendelőnek meg kell térítenie a szállítás költségét is, amit kedvezményként a Cégünk elengedett a házhoz szállításkor.